Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Zenekör

június 8, 2023 @ 6:00 du. - 10:00 du.

Ingyenes
– Tök jól toljátok! Mikor lehet benneteket legközelebb hallani? – ez a standart kérdés egy-egy koncertem után. Amire a standard válaszom a következő ismert fellépéseim felsorolása, és mindig hozzáteszem:
– … meg aztán van a zenekör projektem is, ott nem csak hallani lehet, hanem még együtt is lehet zenélni velünk.
– Igen, szoktam látni Facebookon a hirdetést, csak nem tudtam elképzelni, hogy az milyen lehet…
*Gyere el és nézd meg!* Nem harapunk! 🙂 Bejössz, köszönsz, italt rendelsz, leülsz, én kiszúrom a friss húst, odamegyek hozzád és megkérdezem tőled, hogy hallgatni vagy beszállni jöttél-e, a többi meg onnantól gyerekjáték. 🙂 Ha beszállni, akkor zenélhetsz nekünk önállóan. Ha hangszeres vagy és nincs énekesed, vagy fordítva, akkor kerítek neked. Lehetőleg hozz hangszert, de ha az nélkül érkezel, talán tudunk kölcsön is adni. Nincs teljesítéskényszer, nem fogunk versengeni, csak játszuk egyik dalt a másik után, ahogyan épp eszünkbe jut. Szólok neked előre, hogy ki után jön a te dalod, és miután befejezted a dalodat, a következő már kezdi is, szóval pörög a kör, mindenki sorra kerül, jó a hangulat, és hamar rájössz, hogy ez nagyon klassz. 🙂 Az egész akusztikus, de a zenét nem túlharsogva lehet beszélgetni is, és remek networkingelő hely zenészeknek!

Ha bizonytalan vagy és kérdezni szeretnél, csörögj meg vagy írj rám. 🙂 Szilvi 70/5306474
És akkor most jöjjön az egyébkénti standard szöveg:
A zenekör a közösségi zenélés, a kulturált szórakozás, kikapcsolódás egy régi-új formája, ahol együtt muzsikál barát és idegen, idős és fiatal, keverednek a műfajok, profik és amatőrök együtt játszanak. Minden este hangulata egyedi és kiszámíthatatlan, hiszen soha nem tudni, hogy aznap este épp ki téved be és milyen dalt vagy hangszert hoz magával.
Minden hónap második csütörtökén a 123-as Rock Klubban!
Közkívánatra teszteljük a 18 órás kezdést, tehát aki szeretne, jöhet egy órával korábban a megszokottnál!
A belépés ingyenes.
Várunk mindenkit szeretettel! 🙂

Details

Date:
június 8, 2023
Time:
6:00 du. - 10:00 du.
Cost:
Ingyenes
Event Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/579748980969296?ref=newsfeed

Venue

123-as Rock Klub